Biološki Vitaminski Tretman

bioloski vitaminski tretman

Usporavanje procesa starenja kože je jedan od najvećih izazova za kozmetičara. Slobodni radikali su ti koji uzrokuju znakove starenja - opuštena koža, bore, siva i nezdrava boja lica. Priroda ima širok asortiman antiradikalnih molekula koje štite tkivo od oksidacije i oštećenja. Jedna od takvih prirodnih, potpuno sigurnih i učinkovitih supstanci je vitamin C.

Ovaj tretman se bori protiv prvih znakova starenja, oživljava neaktivnu, umornu i beživotnu kožu. Smanjuje bore i sitne linije, vraća tonus i život vašem licu.

Vaša koža će pokazati blistavost i elastičnost. Ključ uspeha je alfahidroksilna kiselina koja izglađuje kožu i obnavlja njenu teksturu vidno smanjujući znakove starenja.

Koža se hrani, hidrira, podstiče se prirodna proizvodnja elastina i kolagena. Sve je optimizovano, što potvrđuje i linija liftinga s vitaminom C. Nakon 6 nedelja redovne upotrebe vidljivost linija i bora smanjena je za 57%.

Biološki vitaminski tretman - Vreme kada i našoj koži trebaju vitamini više nego ikada u toku godine. Vitamin C dominira jer je moćno sredstvo protiv vremena i svih promena. Kolekcija Vita Xtrême. Nakon 6 nedelja redovne upotrebe vidljivost linija i bora smanjena je za preko 50%.

Usporavanje procesa starenja kože je jedan od najvećih izazova za kozmetičara. Slobodni radikali su ti koji uzrokuju znakove starenja - opuštena koža, bore, siva i nezdrava boja lica.

Priroda ima širok asortiman antiradikalnih molekula koje štite tkivo od oksidacije i oštećenja. Jedna od takvih prirodnih, potpuno sigurnih i učinkovitih supstanci je vitamin C.

Ovaj tretman se bori protiv prvih znakova starenja, oživljava neaktivnu, umornu i beživotnu kožu. Smanjuje bore i sitne linije, vraća tonus i život vašem licu. Vaša koža će pokazati blistavost i elastičnost. Ključ uspeha je alfahidroksilna kiselina koja izglađuje kožu i obnavlja njenu teksturu vidno smanjujući znakove starenja.

Koža se hrani, hidrira, podstiče se prirodna proizvodnja elastina i kolagena. Sve je optimizovano, što potvrđuje i linija liftinga s vitaminom C.