BIOPTRON
– svetslosna terapija -


BIOPTRON je medicinski aparat koji se koriste u profesionalnim uslovima. BIOPTRON AG je švajcarska kompanija koja je postala član Zepter grupe sredinom 1990-ih godina. Značajni rezultati u oblasti svetlosne terapije postignuti su zahvaljujući naučnim istraživanjima, iskustvu i stručnom potencijalu Zepter grupe. Ova dostignuća se stalno primenjuju u proizvodnji BIOPTRON sistema svetlosne terapije.


Kome je namnjen BIOPTRON?

BIOPTRON je švajcarski sistem svetlosne terapije namenjen svima I može koristiti kao dopunska terapija za:
- podsticanje zarastanje rana
- uklanjanje bola ili smanjenje njegovog intenziteta
- kod dermatoloških oboljenja i problema sa kožom
- u pedijatriji
- u lečenju sezonske depresije.


BIOPTRON za indikacije u dermatologiji

BIOPTRON svetlosna terapija može se koristiti kao dopunska terapija u lečenju raznih kožnih oboljenja, kao što su:
- akne
- atopijski dermatitis (ekcem)
- psorijaza
- herpes simpleks
- herpes zoster
- površinske bakterijske infekcije
- oštećenja sluzokože


Kakav je tretman BIOPTRONOM?

Tretira se svaki deo tela, pružajući korisniku prijatan, relaksirajući tretman. Sva tri aparata razlikuju se samo u veličini i dizajnu, ali su fizičke karakteristike svetlosti iste, pa je i njeno blagotvorno dejstvo na ljudski organizam identično.


Šta nam navode naučna istraživanja?

Višegodišnje iskustvo i istraživanja potvrdili su pozitivno dejstvo BIOPTRON svetlosne terapije i doveli do široke primene u raznim oblastima medicine. Ova terapija je prihvaćena širom sveta kao nov tretman u prevenciji, terapiji i rehabilitaciji. Naučni tim BIOPTRON AG neprekidno sarađuje sa stručnjacima, istraživačima i lekarima u mnogim zemljama sa ciljem daljih ispitivanja karakteristika i terapeutske efikasnosti BIOPTRON svetlosne terapije.