CHOCO TRETMAN TELA by JEAN D’ ARCEL

- savršena wellness relaksacija –


Opustite se u srcu Vračara, kao da ste otputovali na neku od egzotičnih destinacija o kojima maštate. Jean d’ Arcel kozmetika je mislila na svoje klijente i ovoga puta, specijalnim spojem koji budi sva čula. Carstvo čokolade Vam je na dohvat ruke, umiruje i inspiriše sva čula.


Kome je namenjen ovaj čokoladni wellnes užitak?

Apsolutnom svakom dragi, naši budući i sadašnji klijenti. Želite li da se oslobodite suvišnog stresa, napetosti, bola u mišićima? Onda pravite pravi izbor ovim tretmanom.


Kakav je tok same procedure?

Sertifikovani, wellness terapeut Jean d’ Arcel kozmetike sačekaće Vas u našem centru uz posebno kreirane muzičke note Afrike koje opuštaju. Kada se raskomotite i smestite udobno, terapeut će Vam uraditi piling tela. Piling se izvodi uz pomoć mešavine specijalne morske soli, ayurveda ulja, posebnog ulja od čokolade, kao i organskog kakao pudera. Nakon umirujućeg pilinga celog tela, sledi brendirana Jean d Arcel masaža celog tela uljem od čokolade „Dream of Cocoa“. Pošto se se potpuno prepustili, sledi detoksikacija i hidriranje tela maskomna bazi čokolade.


Koji su efekti Choco tretmana by Jean d ’ Arcel?

Relaksacija celokupne muskulature
Stres menadžment
Detoksikacija ćelija i tkiva
Hiidriranje kože
Baršunasta koža
Elastičnija koža


Koliko vremenski traje ovaj spa tretman?

Svega sat vremena neverovatnog užitka, koje je namenjeno upravo vama, jer zaslužujete najbolje. Kontaktirajte nas i zakažite svoj jedinstveni wellness tretman za dušu i telo.