Dr Danijela Babović

 

Dr Danijela Babović završila je medicinski fakultet, nakon koga je obavila specijalistički staž iz oblasti dermatovenerologije na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Dodatno se usavršavala iz oblasti estetske dermatovenerologije u zemlji i inostranstvu. Svoja znanja i iskustva nadograđuje prateći i primenjujući poslednje svetske inovacije iz domena antiejdžinga.

Poseduje veliki broj međunarodno priznatih sertifikata za primenu hijaluronskih filera, Botulinskog toksina (Botox), mezoterapije i mezoniti, HP (hemijskih pilinga), lipolize i radiotalasne hirurgije.
Reč pacijenta:

U ordinaciju dr Babović došla sam pre par godina, pomalo umorna i očajna od raznih saveta i dijagnoza koje sam dobila za svoj problem na licu. Dočekala me je žena blagog osmeha, pregledala i umirila. Tok izlečenja je išao sporo (kao kod većine kožnih bolesti) i neko bi odustao, ali meni je ulivala poverenje njena smirenost, sigurnost i uverenost da ćemo uspeti.

Odavno smo već prevazišle problem. Doktorkine magične ruke su ga izbrisale sa mog lica i vratile mu osmeh i izgled iz najsjajnijih dana.

Ipak, skoro svakog ponedeljka redovna sam u njihovoj ordinaciji! Zato što se tamo osećam kao gost, a ne kao pacijent. Zato što se zaista brinu o zdravlju i izgledu svakoga ko tamo kroči. I zato što me i dalje, svaki put, dočeka onaj isti blagi osmeh, umirujući glas i sigurna ruka moje drage doktorke.

Zauvek odana i zahvalna,

D.F.