fractora logo 

Fractora Tretman

 

FRACTORA - efikasan tretman koji ispravlja bore I zateže kožu


ŠTA JE FRACTORA?


FRACTORA je sistem obnavljanja kože koji koristi prvi put bipolarnu  radio-frekventnu struju u jednoj frakcionoj primeni. Pritom,  dubina odstranjenja kože i termička zona, u kojoj se stimuliše novi kolagen, može da se bira preko parametara podešavanja.


KAKO SE IZVODI TRETMAN FRACTORA?


Tretman se obavlja posle nanošenja kreme za anesteziju, ili ako je potrebna veoma velika energija, u lokalnoj anesteziji. Time se garantuju najkraći mogući rokovi  oporavka, a koža sija novim sjajem.


INDIKACIJE ZA TRETMAN FRACTOROM:


- ožiljaka od akni
- dermalnih (dubokih) bora kože  
- proširenih pora
- oštećenja od sunca
- strija
- omlitavele kože
- malih bora na nausnici
- kapilara i staračkih  pega


EFEKTI TRETIRANJA FRACTOROM


Male igličaste elektrode  stavljaju se samo na kožu i stvaraju do 2 mm duboko, difuzno električno polje.  Volumen za termičku stimulaciju obnavljanja kolagena je do pet puta veći nego kod uporedivih lasera. Shodno tome je bolji i vidljivi rezultat na koži. Već nekoliko dana posle tretmana, koža se oseća mnogo zategnutijom. Krajnji rezultat je dostignut posle 3 do 4 meseca, kada je usledilo obnavljanje kolagena i elastina..


 

In the Media

 Fractora predstavlja najsavremeniji, neinvazivni tretman najnovije generacije
Fractora

Fractora predstavlja najsavremeniji, neinvazivni tretman najnovije generacije koji koriste najveće zvezde Holivuda u svojoj #beauty rutini!
Savršena metoda za...