Hijaluronski Fileri

 hijaluronski fileri

Šta su zapravo dermalni (Hijaluronski) fileri?

Sama reč dermalni filer daje komplentan odgovor: dermalno- kožno, fill- puniti, dakle vraćanje volumenat kože. Prema tome, to je kozmetički proizvod koji služi da se delovi kože lica, koji su usled starenja izgubili na volumenu, ponovo popune i, samim time, podmlade.

Bolje pitanje bi bilo: Koji su to delovi lica gde dermalni fileri ,,deluju“ i kako se aplikuju?

Aplikuju se, naravno, iglom. Finom, tankom i estetskom iglom u dermis (dublji deo kože).

Regije koje želimo da ,,pogađamo“ na licu su više posledica individualnih afiniteta i briga, a najčešće se rade linije oko usana (od ugla nosa do ugla usana, marionet linije i radijalne linije oko usana) kao i povećanje samih usana.

 

Zašto raditi hijaluronske (dermalne) filere?

Izgledati kao sa 25 godina, imati iskustva kao sa 50 godina, a snagu i kapacitet 3 čoveka; ova pošalica je zapravo i istinita, jer karakteriše život današnjeg doba.

Neko ko mora ili želi da se brine o svom izgledu može dovesti sebe i svoj novčanik u situaciju da troši na stotina evra mesečno za trećinske i polovične rezultate. Dermalni fileri su dugomesečno ili godišnje rešenje za potpuno prirodan, podmlađen i osvežavajući izgled.

 

Kako postati mlađi zbog upotrebe hijaluronskih (dermalnih) filera?

Odgovor je jednostavan i zanimljiv, a tretman neagresivan i bez ograničenja u životnim aktivnostima. Počnimo sa tim da je način vršenja tretmana posledica socioloških i psiholoških osobina društva. Šta prvo pogledate na čoveku, kada razgovarate sa njim? Oči i usne.

Za bore na gornjoj polovini lica tretman je, kao što smo već pisali, Botox Cosmetic.

Ali, linije na donjem delu lica su posledica gubitka volumena kože i oslabljeni deo pada ka dole zbog dejstva gravitacije. Upravo u tim brazdama mi aplikujemo naše filere i vraćamo izgubljenu punoću lica za nekoliko minuta.

Dakle, davanje prave količine volumena u brazdama oko usana, ispod i u same usne, vi dobijate jedino prirodan i mladalački izgled.

 

Kako se proizvode hijaluronski dermalni fileri?

Dermalni fileri su zapravo hijaluronska kiselina, koja je normalna komponenta naše kože. Zanimljivo je što i kod biljaka i životinja i ljudi ova hijaluronska kiselina ima isti sastav. Ona je zapravo hidrofilna, znači da se rastvara u vodi ili da može zadržavati vodu. To je ono što i tražimo. Supstanca koja je prirodna, ne izaziva alergije i nije veštačka, a deluje na jednostavan način.

Selektovane duboke brazde lice ,,ispeglati“ blagim izdizanjem uz pomoć hijalurona i dobiti na prirodan način mlađi izgled. Genijalno, zar ne?

 

Dakle, efekti nastaju odmah?

Da! Posle nekoliko minuta Vi ćete izgledati osvežavajuće, a samo ćemo mi znati Vašu tajnu.

 

Koliko traju?

Traju minimalno 6 meseci, ali u ne malom broju slučajeva rezultati se protegnu na godinu dana i više.

 

Da li se moje lice, posle tog perioda, vraća na stari izgled?

Rezultati nisu permanenti, dakle podmlađivanje izgleda mora se obnavljati na godinu dana ako je cilj zadržati 100 % rezultata. Međutim, svakako da će brazde biti unapređenije i manje primetne po resorpciji dermalnih filera.

 

Ima li neželjenih efekata ili loših ishoda?

Sam preparat ne izaziva nikakve neželjene reakcije. Niti može biti toksičan.

Osobe koje uzimaju terapiju za razređivanje krvi ili protiv bolova, imaju povećan rizik da dobiju sitne modrice naredni dan posle terapije, ali se on izbegava držanjem leda na rađenoj površini.

Najveća je opasnost za klijenta bezrazložni strah od igle.

 

Da li postoji neko bolje rešenje od hijaluronskih (dermalnih) filera?

Bićemo iskreni- ako tražite brz, mikroinvazivan i bezbedan tretman, a pritom prirodan izgled koji će dugo trajati, fileri su pravi izbor!

Većina ostalih dostupnih tretmana ne poseduje navedene benefite.

hijaluronski fileri

hijaluronski fileriSvaka žena želi lepe, negovane i senzualne usne koje će njihov izgled dovesti do sklada i savršenstva.
Svaka žena želi lepe, negovane i senzualne usne koje će njihov izgled dovesti do sklada i savršenstva.

Hijaluronski fileru su pravo rešenje ukoliko želite da osvežite, popunite i vaše usne učinite jedrim i privlačnim.

Lepota je naša profesija - Dr Babović Anti Aging Centar
Dr spec. dermatovenerologije Danijela Babović

Svaka žena želi punije, sočnije i lepše usne
Svaka žena želi punije, sočnije i lepše usne

U Dr Babović Anti Aging Centru uvećavanje usana obavlja se hijaluronskim filerima na potpuno bezbedan način pomoću supstance koja se već nalazi u koži i koja ne može da izazove reakcije i negativne efekte.

Lepota je naša profesija - Dr Babović Anti Aging...

Korekcija podočnjaka hijaluronom
Korekcija podočnjaka hijaluronom

Nekoga podočnjaci prate kroz život, nekom su posledica umora, profesionalna su "boljka" sedenja pred ekranom kompjutera, ima ih naduvenih punih vode, tamnih, "debelih". Niti su svi podočnjaci isti, niti tretmani koji ih saniraju.

Poslednja reč u podmlađivanju lica hijaluronom je popunjavanje tzv....