Collection Caviar

CONCENTRÉ REVITALISANT, DNA Essential 7x2ml ampule

24 satna luksuzna nega sa bogatim ekstraktom kavijara. Ovaj nemasni serum u obliku ampula sadrži u samoj jednoj ampuli visoku koncentraciju supstance kaviara. Služi za dubinsku revitalizaciju kože i površinsku zategnutost. Koža se na taj način tonizira, vraća joj se vitalnost, a bore nestaju. Opskrbljuje zahtevnu kožu sa svim aktivnim sastojcima koji su joj potrebni za lepotu. Harmonična kombinacija visokoaktivnih morskih i biljnih sastojaka pruža odličan učinak protiv bora. Vit E-acetat i saharidi nežno zaglađuju i učvršćuju kožu poboljšavajući elasticitet. Koža je blistava, sveža i mekana, sa prekrasnim baršunastim i svilenkastim osećajem. Idealna nega za zrelu i zahtevnu kožu.

Collection Caviar

CRÉME DE JOUR Day Cream 50ml

Kompleks skupocenih organskih supstanci, kaviara, irisa, orhideje i retko djevičanskih hlađenih ulja omogućavaju intenzivnu regeneraciju. Ova gusta dnevna krema uspešno zaustavlja pojavu bora, ispravlja već postojeće bore i nabore i štiti kožu od svih štetnih uticaja. Koža bez obzira na godine postaje glađa i napetija. Biomolekule kaviara duboko prodiru u kožu, ciljano deluju na korekciju bora, aktiviraju metabolizam i ubrzavaju proces ćeliske regeneracije. Kaviar je moćan antioksidans koji onemogućava uticaj slobodnih radikala.

Collection Caviar

CRÉME DE NUIT Night Cream 50ml

Savršena nega za savršenu kožu. Čisti luksuz visoke koncentracije za inteligentno podmlađivanje kože. Noćna krema od kavijara deluje kao usisivač molekula štetnih šećera, odnosno protiv boranja kolagenskih i elastičnih vlakana te zadržava mladost kože. Kavijar je bogat vitaminima A i D, aminokiselinama, proteinima i mineralima i kao noćna nega namenjen je svim tipovima kože. Svojim anti-aging tretmanom Vašoj koži ekstrat kavijara donosi bogatstvo i sofisticiranost, darujući joj gladak, baršunast i sjajan izgled bez obzira na godine starosti.

Collection Caviar

GEL BEAUTÉ DES YEUX, DAILY EYE GEL 20ml

Kavijar, poznat i kao "crno zlato", je sinonim za luksuz i prosperitet. Naziv kavijar se koristi za ikru (jaja) pojedinih vrsta riba. Hranljivim sastojcima kavijar kompleksa smatraju se luksuznim biserima za vitalnost kože. Kavijar kompleks sadrži pažljivo dobijene hranljive elemente kavijara, kombinovane sa oligo peptidima iz aktina i ekstraktima Fucus vesiculosus alge. Aktin je strukturalni protein koji igra važnu ulogu u ćeliskom metabolizmu kroz brojne interakcije sa drugim proteinima. Bogati gel od ekstratakaviara ima dvostruki učinak: to je sredstvo protiv bora i sredstvo protiv opuštenosti kože. Pogled ima mladalački sjaj. Ovaj proizvod oftamološki je testiran, pogodan je za osetljive oči i za žene koje nose sočiva.

Collection Caviar

Masque Vitalisant 50ml

Luksuz za sve tipove kože, pojačava učinak liftinga. Svilenkasta tekstura, visoko vredni sastojci i moderno sredstvo protiv bora čine Vašu kožu prekrasnom, a Vas zadovoljnom. Kavijar je zaslužan za ovu luksuznu negujuću formulu. Kao što je za gurmane kavijar savršenog ukusa, tako je za kožu, to crno zlato izvor zdravlja, minerala i vitamina, neophodnih hranjivih elemenata. Prva maska od ekstrata kavijara u svojoj generaciji bogate teksture s dvostrukim učinkom: dvostruko jači lifting i vitalnost kože. Takođe, upravo zahvaljujući ekstratima kavijara, ova maska protiv sivila već 10 minuta nakon nanošenja ima učinak liftinga i oživljava kožu te daje neprekidnu blistavost tenu.