Solaire

Crème auto-bronzante

Ukoliko želite prirodno preplanuli ten bez izlaganja Sunčevom svetlu možete ga imati u bilo koje doba godine. Jean d Arcel-ov proizvod za tamniji ten bez izlaganja suncu. Tamniji ten bez izlaganja Suncu! Meko za lice i telo koje pruža prirodan i ujednačen ten, hidratizira kožu i održava njenu mladolikost. Koža je meka, a ten sjajan i dugotrajan. DHA (dihidroxyacetone) i eritruloza pružaju prirodan ten bez izlaganja suncu. Suncokretovo ulje obnavlja ćelije i ima antioksidativno delovanje.

Solaire

Crème solaire 50ml

Mleko za zaštitu tela sa visokim zaštitnim faktorom 30. Visoka zaštita zahvaljujući novom kompleksu za zaštitu sa samo 3 zaštitna filtera koji štite od UVA i UVB zraka, te dugotrajna zaštita od slobodnih radikala i hidratantni sastojci koji sprečavaju isušivanje kože. Nemasne i fluidne teksure, lako se nanosi i brzo se upija. Ne sadrži oktokrilen, parabene i alkohol! Nekomedogene i hipoalergene formule. NAČIN UPORABE: Obilno nanijeti prije izlaganja suncu. Ponoviti nanošenje u redovnim razmacima, naročito nakon kupanja ili vežbanja.

Solaire

Gel-crème solaire

Gel krema za telo pruža antioksidativnu zaštitu od sunca koja sprečava preuranjeno starenje kože i ćelija. Za sve koji žele hidratantni losion za zaštitu od sunca. Štiti kožu i ćelisku DNA, te ima antioksidativna svojstva. Koža je hidratizirana i ojačana, te ravnomerno tamni. Laganog mirisa i nelepljive teksture, ostavlja kožu mekom i glatkom. UVA i UVB filteri za zaštitu od Sunca, stabilizirani polifenoli iz semenki grožđa koji imaju antioksidativno delovanje, Gel - krema dubinski hidratizira kožu. NAČIN UPORABE: Obilno i ravnomjerno naneti pre izlaganja Suncu. Ponovo nanijeti za optimalnu zaštitu.

Solaire

Lait après-solaire

Osobita anti-aging nega nakon sunčanja, svilenkaste formule. Zaštita za sve tipove kože kojima je potrebna anti-aging nega za vreme izlaganja Suncu, a osobito nakon intenzivnog izlaganja sunčevim zrakama. Svilenkasta formula, matira i nije lepljiva. Hidratizira i ojačava kožu koja ravnomerno tamni, zadržava postojanost stečene boje, a ten je sjajan.

Solaire

Lait solaire

Hidratantno mleko za zaštitu od sunca, ostavlja kožu mekom i glatkom, te omogućava ravnomerno tamnjenje. Za sve koji žele hidratantno mleko za zaštitu od sunca. Štiti kožu i ćelisku DNA, te ima antioksidativna svojstva. Koža je hidratizirana i ojačana, i ravnomjerno tamni. Laganog mirisa i nelepljive teksture, ostavlja kožu mekom i glatkom.