Pacijenti o Nama

 

Poverenje je suština svakog odnosa. Ako je zasnovano na znanju, gradi lepotu.

Još od vremena Aristotela čovečanstvo se bavi pitanjem mere. U svetu savremene estetske medicine prava mera je posebno važna tema i predmet brojnih debata. Stoga sam tokom prvog susreta sa dr Babović imala samo jedan zahtev - da ne izgledam kao moja starija ćerka studentkinja. Potpuno zategnuto, mladalačko lice bez traga životnog iskustva osobu mojih godina pretvorilo bi u karikaturu. Želim da izgledam onako kako se i osećam – kao zadovoljna i ostvarena majka dve velike, zdrave, uspešne i lepe devojke, ispunjena žena koja voli svoj posao, voljena ćerka i prijateljica. I to sam dobila.

Zahvaljujući znanju dr Babović oslobodila sam se mnogih stereotipa koje sam, ipak, imala o modernoj estetskoj medicini. Gledajući žene na čijim licima je mnogo toga predimenzionirano, bila sam uverena da odlazak dermatologu obavezno predstavlja radikalne procedure sa neizvesnim ishodom. Posle prvog tretmana, naučila sam da mezoterapija može da bude i neinvazivna metoda. Svaki put kada dr Babović na mom licu primeni tretman aparatom Fractora u kombinaciji sa koktelima koje priprema ciljano za moju kožu, izgledam sveže, zategnutije, lice zaista dobije poseban sjaj i specifičnu blistavost.

Imam izrazito tanku i svetlu, gotovo prozirnu kožu, a smejem se prevashodno očima, te je najviše mimičnih bora bilo locirano baš u toj regiji. Više ih nema, jer dr Babović stručno uklanja te male tragove mojih doživljaja, a za vreme tretmana (formom) osećam isključivo prijatnost.

Još  nešto sam naučila od dr Babović. Vreme za sebe nije floskula, već opipljiva kategorija.

Postajem potpuno svesna svojih potreba za brigom o zdravlju i  izgledu tek kada se opustim u prijatnom ambijentu ordinacije dr Babović.

Ne zagledam svoju kožu kao što sam to činila ranije, jer sam zaista zadovoljna svojim licem i to je za svaku ženu veliko rasterećenje. Potpuno se predajem izboru dr Babović u pogledu procedura. Imam poverenje u stručnost, iskustvo, najefikasnije metode i inovativne preparate, poverenje u izbor i meru.  Poverenje je suština svakog odnosa, a ako je zasnovano na znanju, gradi lepotu.

Milica Gacin


 

U ordinaciju dr Babović došla sam pre par godina, pomalo umorna i očajna od raznih saveta i dijagnoza koje sam dobila za svoj problem na licu. Dočekala me je žena blagog osmeha, pregledala i umirila. Tok izlečenja je išao sporo (kao kod većine kožnih bolesti) i neko bi odustao, ali meni je ulivala poverenje njena smirenost, sigurnost i uverenost da ćemo uspeti.

Odavno smo već prevazišle problem. Doktorkine magične ruke su ga izbrisale sa mog lica i vratile mu osmeh i izgled iz najsjajnijih dana.

Ipak, skoro svakog ponedeljka redovna sam u njihovoj ordinaciji! Zato što se tamo osećam kao gost, a ne kao pacijent. Zato što se zaista brinu o zdravlju i izgledu svakoga ko tamo kroči. I zato što me i dalje, svaki put, dočeka onaj isti blagi osmeh, umirujući glas i sigurna ruka moje drage doktorke.

Zauvek odana i zahvalna,

D.F.


Ana Bekuta se podvrgnula iznenađujućem ESTETSKOM TRETMANU, a pogledajte kako izgleda posle njega

Ana Bekuta nije pristalica preterivanja prilikom ulepšavanja, pa tako je uvek voljna da kritikuje pogotovo mlađe koleginice sa velikim ustima ili grudima. Ana priznaje da voli da se podvrgne estetskim tretmanima, ali samo u granicama normale... Gde ju je ekipa "Exkluziva" zatekla i šta je imala da kaže u svoju odbranu?

Izvor: www.prva.rs