Presoterapija Limfna Drenaža Tretman

 

Presoterapija je aparaturna limfna drenaža (tretman). Limfna drenaža predstavlja usmeravanje limfne tečnosti, ka limfnim čvorovima. Ovom procedurom postižemo oslobađanje tkiva viška zadržane vode, produkata metabolizma, kao i toksina koje smo uneli u organizam iz okruženja.

 

Priprema za tretman presoterapije

Ne postoji posebna priprema kojom bi se klijent opterećivao. Komotno možete nakon svog radnog vremena ili tokom pauze pristupiti tretmanu presoterapije.

 

Izvođenje presoterapije

U našem centru presoterapija se izvodi BTL uređajem za limfnu drenažu. Limfna masaža sa BTL uređajem će vam dati potpuno bezbolan, neinvazivan tretman izbacivanja suvišne limfe uz efektivnu stimulaciju kako limfne mreže, tako i venskog krvotoka.

 

Presoterapijom ostvarujete:

  • Manji obimi ekstrmiteta i struka

  • Naslage masnog tkiva u vidu celulita su manje

  • Detoksikacija organizma

  • Jačanje struktura kože

  • Poboljšanje cirkulacije

  • Lečenje limfedema

 

Učestalost tretmana

U seriji je shodno indikaciji obično 5 tretmana u nizu. U zavisnosti od problema kojeg se želimo rešitii, odnosno programa na kom aparat radi trajanje može biti imeđu 30 i 60 minuta.

 Presoterapija tretman je aparaturna limfna drenaža
Presoterapija tretman je aparaturna limfna drenaža

Presoterapija je aparaturna limfna drenaža, odnosno tretman koji usmerava limfnu tečnosti ka limfnim čvorovima. Ovom procedurom postiže se oslobađanje tkiva viška zadržane vode, produkata metabolizma, kao i toksina koje smo uneli u organizam iz okruženja.

Presoterapijom se postiže manji...