Radiotalasni Lifting Tretman Kože Lica Vrata

radiotalasni lifting tela

Želite da se podmladite i vratite svom telu svežinu i sjaj? Naš centar Vam nudi rešenje - RF lifting - nehiruško zatezanje kože. Ne morate čekati da se na vašem licu prepoznaju godine. Promene možete prevenirati kako na svom licu, tako i na drugim delovima tela, tretmanima nakon 25. godine života.

 

KAKAV JE TRETMAN RADIOTALASNIM LIFTINGOM?

Tretman radiotalasnim liftingom je jednostavan, jer je apsolutno bezbolan i ne koriste se nikakvi vidovi anestezije, a dobijate vidljive efekte.

 

KAKO DELUJE RADITALASNI LIFTING?

Nakon 25.godine života dolazi do promena na kolagenu i elastinu kože, a radiotalasni lifting uslovljava stvaranje novog kolagena i ispravlja stari. Klijenti ove jedinstvene procedure zato mogu biti kako žene, tako i muškarci.

Radiotalasni lifting radi po principu zagrevanja kolagenih vlakana, koji koži daju čvrstinu. Toplota prodire duboko u kožu, ne zadržava se na površini kako bi omogućila vraćanje kolagene spirale u prvobitnu formu. Ovim efektom dobijamo zategnutiju i podmlađenu kožu.

 

RADIOLIFTING TELA

Lifting kože tela može da sse primenjuje u sklopu tretmana mršavljenja, u borbi protiv strija, celulita, nakon tretmana kavitacijom. Najčešće ciljane tačke naših klijenata su grudi, zona unutrašnje strane butina, takođe podlaktice...

 

REZULTATI RF LIFTINGA

Naša dugogodišnja iskustva su pokazala dobre i vidljive rezultate kod bora, celulita, viška kože i kod nekih oblika strija. Broj tretmana radiotalasnog liftinga - jedna serija koja podrazumeva od 4 do 5 tretmana i održavanje postignutih rezultata jednom mesečno.

Javite se još danas, jer mi idemo u korak sa željenim promenama naših klijenata!