Relax Masaža Celog Tela

relax masaz

Tempo života je sve brži, a zahtevi koji se postavljaju pred nas na radnom mestu sve su veći tako da nam je stres skoro svima postao stalni pratilac, a sa njim i hronični umor, napetost, nervoza, anksioznost.

Ukoliko ne obratimo pažnju na vreme, stres i napetost će nas dovesti do čestih glavobolja, nesanica, povišenog pritiska, slabljenja imunog sistema.

Sada postoji rešenje. Samo jedan sat relaks masaže nedeljno u prijatnom ambijentu, uz laganu muziku, mirisne štapiće, eterična ulja i pozitivnu energiju terapeuta učinice sledeće:

  • eliminisaće stres, poboljšaće vam cirkulaciju, opustiće mišiće
  • podići će vam raspoloženje, poboljšati koncentraciju, ubrzati metabolizam
  • izbaciti nagomilanu tečnost iz masnog tkiva

Prilikom masaže bitno je da u prostoru nema buke i spoljnih uticaja koji bi narušavali mir osobe koja se masira. Temperatura bi trebalo da bude od 25-27 stepeni. Za pravi ugođaj tu je i opuštajuća muzika koja utiče pozitivno na relaksaciju nervnog sistema i "isključenje" iz okoline. Kombinacija relaks masaže i neverovatnog ulja sa ekstraktom pomorandže vraća vas u život u potpunosti. Ulje na bazi pomorandže, pored toga što omekšava kožu i hidrira je, stimuliše vaša čula i podstiče proizvodnju hormona koji deluju antistresno na organizam. Zaslužuli ste da priuštite sebi da budete zdraviji i opušteniji.

relax masaz