BIOLOŠKI VITAMINSKI TRETMAN

Biloški vitaminski tretman

Usporavanje procesa starenja kože je jedan od najvećih izazova za kozmetičara. Slobodni radikali su ti koji uzrokuju znakove starenja - opuštena koža, bore, siva i nezdrava boja lica. Priroda ima širok asortiman antiradikalnih molekula koje štite tkivo od oksidacije i oštećenja. Jedna od takvih prirodnih, potpuno sigurnih i učinkovitih supstanci je vitamin C.

Ovaj tretman se bori protiv prvih znakova starenja, oživljava neaktivnu, umornu i beživotnu kožu. Smanjuje bore i sitne linije, vraća tonus i život vašem licu.

Vaša koža će pokazati blistavost i elastičnost. Ključ uspeha je alfahidroksilna kiselina koja izglađuje kožu i obnavlja njenu teksturu vidno smanjujući znakove starenja.

Koža se hrani, hidrira, podstiče se prirodna proizvodnja elastina i kolagena. Sve je optimizovano, što potvrđuje i linija liftinga s vitaminom C. Nakon 6 nedelja redovne upotrebe vidljivost linija i bora smanjena je za 57%.

Biološki vitaminski tretman - Vreme kada i našoj koži trebaju vitamini više nego ikada u toku godine. Vitamin C dominira jer je moćno sredstvo protiv vremena i svih promena. Kolekcija Vita Xtrême. Nakon 6 nedelja redovne upotrebe vidljivost linija i bora smanjena je za preko 50%.

Usporavanje procesa starenja kože je jedan od najvećih izazova za kozmetičara. Slobodni radikali su ti koji uzrokuju znakove starenja - opuštena koža, bore, siva i nezdrava boja lica.

Priroda ima širok asortiman antiradikalnih molekula koje štite tkivo od oksidacije i oštećenja. Jedna od takvih prirodnih, potpuno sigurnih i učinkovitih supstanci je vitamin C.

Ovaj tretman se bori protiv prvih znakova starenja, oživljava neaktivnu, umornu i beživotnu kožu. Smanjuje bore i sitne linije, vraća tonus i život vašem licu. Vaša koža će pokazati blistavost i elastičnost. Ključ uspeha je alfahidroksilna kiselina koja izglađuje kožu i obnavlja njenu teksturu vidno smanjujući znakove starenja.

Koža se hrani, hidrira, podstiče se prirodna proizvodnja elastina i kolagena. Sve je optimizovano, što potvrđuje i linija liftinga s vitaminom C.

“Nema na svetu ružnih žena. Postoje samo žene koje ne znaju da bi sa malo truda mogle da budu savršene.” 

Christian Dior

JAVITE NAM SE
ADRESA

Krunska 80, sprat II, stan 5

Beograd, Srbija

KONTAKT

+381 11 30-88-992

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak:

10:00 - 18:00

Subotom:

09:00 - 15:00 

+381 65 83-02-490

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 by Dr Babović

Dr Babović - logo