BODY FX

trajno reoblikovanje tela 

Šta je BODYFX?

BodyFX je nov aparat, treće generacije za konturisanje tela i eliminisanje celulita. Neinvazivna metoda za uklanjanje tvrdokornih masnih naslaga, dugotrajnih depozita celulita.

Ovaj tretman će dovesti do apoptoze – trajne eliminacije masnih ćelija u problematičnoj zoni.
BodyFX je savršen način da se oslobodite opuštene kože na stomaku (“mummy tummy”), kao i da uklonite masne naslage sa istog (“muffin top”), da uklonite “love handles”, masne naslage sa bokova i drugih delova tela radi potpunog reoblikovanja.

Kako funkcioniše BODYFX?

Trostruko dejstvo se sastoji od bipolarne, rediofrekventivne, dubinske toplote, vakumske masaže za pročišćenje i jednog HV-pulsa sa visokom amplitudom. Ovaj paket dejstava stimuliše prirodnu razmenu materija u malim, masnim ćelijama i razlaže selektivno jako uvećane masne ćelije. Masne ćelije, a tako i samo tkivo nestaje, ovaj proces se nastavlja i 3 meseca nakon završetka poslednjeg tretmana.

Da li je tretman bolan?

Većina korisnika BodyFX kaže da je tretman bezbolan i da se jedino može osetiti blago zagrevanje kože i njeno nežno pulsiranje kao posledica delovanja vakuma i radio-frekventnih talasa pri otklanjanju neželjenih masnih naslaga.
Koliko je tretmana potrebno?


Preporučuje se osam tretmana, po jedan tretman nedeljno. Postepena poboljšanja mogu se videti već nakon prvih nekoliko tretmana – a ono što se primeti posle prvog tretman je glatka i nežna površina kože.

Koliko dugo traje rezultat?

Zahvaljujući elektroporaciji, BodyFX daje dugoročne rezultate, koje ni jedan drugi aparat ne pruža. Preporučuje se ponavljanje serije za tek 2 do 3 godine.

Da li je potreban poseban režim života i nege posle tretmana?

Apsolutno nema nikakvih problema da se narušava normalan život posle tretmana, tako da se on može uraditi i tokom pauze za ručak. Pacijenti će primetiti crvenilo i osetiti toplotu na tretiranom području, što će se smiriti posle nekoliko sati tako da ni u kom slučaju ne utiče na obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

“Nema na svetu ružnih žena. Postoje samo žene koje ne znaju da bi sa malo truda mogle da budu savršene.” 

Christian Dior

JAVITE NAM SE
ADRESA

Krunska 80, sprat II, stan 5

Beograd, Srbija

KONTAKT

+381 11 30-88-992

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak:

10:00 - 18:00

Subotom:

09:00 - 15:00 

+381 65 83-02-490

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 by Dr Babović

Dr Babović - logo