HIGIJENSKI TRETMAN

Higijenski tretman

Higijenski tretman lica je tretman čišćenja kože i pročišćavanja pora zbog posledica štetnih uticaja okoline kojima smo svakodnevno izloženi.

Zašto je potreban

higijenski tretman kože?

Kako I sam naziv potvrđuje, potrebno je u pravilnim vremenskim razmacima čistiti kožu rutinski I pravilno je negovati. Koža je ipak najveći organ koji trpi uticaj okoline. Obično su u pitanju zagađen vazduh u urbanim sredinama, konzumiranje neorganskih namirnica, zagađena voda, prekomerno i neadekvatno izlaganje sunčevim zracima ili faktori kao što su niske temperature, vetar ili previše zadimljene prostorije.

Kakav je tok higijenskog tretmana lica?

Higijenski tretman podrazumeva obavezan piling koji može biti mehanički ili enzimski, zavisno od tipa kože. Potom sledi masaža i limfna drenaža lica, vrata i dekoltea. Nakon što ste uživali u neazobilaznoj masaži, potrebno je otvoriti pore I napariti lice. Kada smo sve ovo obavili otaje najbitniji deo – češćenje lica. U našem centru, ovo izvodi lekar, dermatolog. Na kraju tretmana radi se dubinska dezinfekcija, umirivanje kože posebnim oblogama I maskom, čiji se aktivni sastojci aplikuju dublje ultrazvukom.

“Nema na svetu ružnih žena. Postoje samo žene koje ne znaju da bi sa malo truda mogle da budu savršene.” 

Christian Dior

JAVITE NAM SE
ADRESA

Krunska 80, sprat II, stan 5

Beograd, Srbija

KONTAKT

+381 11 30-88-992

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak:

10:00 - 18:00

Subotom:

09:00 - 15:00 

+381 65 83-02-490

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 by Dr Babović

Dr Babović - logo