Antiaging centar i dermatološka ordinacija dr Babović


Antiaging centar i dermatološka ordinacija dr Babović


dr Babović - Anti-aging Centar Dermatološka Estetska OrdinacijaFractora tretman

Botoks tretman

Hijaluronski fileri

Laserska epilacijadr Babović - Lepota je naše zanimanjeDr Babović

Ko smo mi?

Mi smo tim koji sa posebnom pažnjom pristupa svakom klijentu, a zahvaljujući stečenim znanjima u domaćoj i međunarodnoj praksi, pružamo usluge izvođenja različitih tretmana sa zadivljujućim rezultatima. Ideja o stvaranju Specijalističke Dermatovenerološke Ordinacije Dr Babović potekla je od doktorke Danijele Babović koja je imala viziju da približi inovacije antiejdžinga svima koji brinu o svom izgledu i lepoti svoje kože i tela. Više od jedne decenije, sa timom vrhunskih stručnjaka, približavamo svetske inovacije i trendove našim klijentima.


Naš cilj, vizija u budućnost

Postizanje unutrašnjeg mira moguće je jedino ako ste zadovoljni sobom.
Specijalistička Dermatovenerološka Ordinacija Dr Babović prepoznaje potrebe svojih pacijenata zbog čega neguje pristup koji je usklađen sa brigom o sebi. Kod nas ćete dobiti dobiti profesionalni tretman u prijatnoj atmosferi u kojoj ćete dopustiti sebi da doživite luksuz i opuštanje. Naš cilj je da, prateći savremene trendove iz oblasti dematovenerologije, omogućimo uspešno lečenje, negovanje, ulepšavanje i podmlađivanje. Svojim zalaganjem težimo stvaranju i razvoju svesti o lepoti, njenoj prirodi i zdravlju, kreirajući na taj način jasnu viziju isticanja brige o svojim klijentima.


Šta radimo?

Težeći da pratimo standarde u oblasti dermatovenerologije i medicinske kozmetikologije, nastojimo da kontinuirano usavršavamo svoja znanja i veštine i pružamo profesionalnu uslugu. Pored lepote kože i njene nege, mi brinemo i o otklanjanju problema kao što su ožiljci, melanomi, podočnjaci, maljavost, celulit, strije. Naši tretmani su potpuno usklađeni sa zdravstvenim stanjem i starošću naših klijenata, a konsultacije pre svake intervencije su neizostavni deo uspešnih tretmana. Specijalizacija iz oblasti dermatovenerologije doktorki Babović posebno je važna kada je reč o sprovođenju medicinskih tretmana kao što su laserski tretman kože, uklanjanje keratoze, uklanjanje kondiloma, postupanje sa mladežima. Budite sigurni da ćete se nakon tretmana u Ordinacija Dr Babović osećati bolje i izgledati lepše.


Izgledajte odlično – osećajte se sjajno

Da biste doživeli potpunu transformaciju tela, a zatim i bili zadovoljni sobom, svom telu i svojoj koži treba pružiti adekvatnu negu. Verujemo da svi imaju pravo da izgledaju i osećaju se lepo, zbog čega je osnovni zadatak našeg tima da bude usmeren na Vašu lepotu, negu i podmlađivanje. Zbog toga, osećamo se odgovornim za to da se naši klijenti osećaju i izgledaju dobro.


dr Babović - Antiaging procedure i tretmani - Centar Beograda, ulica KrunskaDigitalna analiza kože

Inmode radiotalasi

Asclepion laseri

Ostale procedure metode i tretmani