• Dr_Babović - Anti aging

Milica Gacin, voditeljka Slagalice: Odlično se osećam u svojim godinama, važan mi je prirodan izgled

Žena je poput vina, poznata je narodna krilatica, a njena lepota se povećeva kako godine dolaze.Dokaz da je to tako jeste i primer Milice Gacin, poznate TV voditeljke kviza Slagalica, koja za naš blog govori o tome kako biti uspešna i ostvarena žena, o porodici i prijateljstvu, kako se pravilno negovati kako biste sačuvali lep izgled i koji tretmani su tajna njenog izgleda.


Nije lako biti uspešna i ostvarena žena u sredini kao što je naša. Koji su izazovi sa kojima se susrećete na tom putu?


- U našoj sredini su sve žene uspešne kada sagledate šta sve urade u toku dana, na koliko zadataka u jednom trenutku mogu da odgovore, koliko su brižne i posvećene majke, ćerke i supruge, obrazovane i odgovorne poslovne žene koje zarađuju novac. Naše žene svakodnevno dokazuju da uspešnije odgovaraju izazovima, bolje i brže se prilagođavaju novim okolnostima, jednostavnije rešavaju probleme i definitivno se bolje snalaze u ovom trenutku koje obiluje brzim promenama. I sve to čine nasmejane i lepe.


Ni ja nisam pošteđena izazova, ali nemam problem sa time, jer sam naučena da funkcionišem samostalno, a vremenom sam postigla i unutrašnji mir, tako da zaista sve smatram situacijama koje mogu da se reše.


Kako se nosite sa tim kada vam ljudi zavide na vašim dostignućima?


- Pre bih rekla da poštuju ono što sam postigla. Moj najveći uspeh su moje dve ćerke koje svakog dana dokazuju da sam po pitanju najvažnijeg zadatka koji sam pred sebe postavila sve uradila i dalje radim kako treba. Starija Katja je izuzetno uspešna studentkinja medicine, mlađa Hana je završila osnovnu školu kao vukovac i upravo je upisala prestižnu Treću beogradsku gimnaziju.Imam divnu porodicu koja me maksimalno podržava i neverovatna prijateljstva, duboka, iskrena, za ceo život. Radim posao koji za mene nema alternativu. I najvažnije od svega, uvek sam smirena. Nije bilo lako ostvariti sve to, ali nisam to ni očekivala, niti je bitno da li je nešto lako ili teško, već da li sam ostvarila cilj i uvećala svoju sreću.


Kada ste poznato TV lice, očekuje se da se u javnosti uvek pojavljujete u svom najboljem izdanju. Čini se da vama to ide od ruke. Na koje načine vi rešavate taj izazov?


- Istina, uvek se očekuje da izgledam pristojno i trudim se da bude tako. Nije to nikakvo opterećenje, jer volim da i moja spoljašnjost bude takva da se osećam prijatno i spokojno. Spadam u žene koje vole negovan izgled, elegantan stil, urednu kosu i šminku. A kada nešto volite, onda nema opterećenja, već se rutine vezane za izgled doživljavaju kao uživanje. To su rituali koji su postali neodvojivi deo mene.Kakvo je vaše iskustvo sa Anti aging tretmanima? Koji tretman vam najvise prija?


- Imam veliku sreću da koristim antiaging tretmane koje dr Danijela Babović primenjuje u svojoj ordinaciji. Verujem u njeno dugogodišnje iskustvo kliničkog dermatologa i lekara koji ima veliko iskustvo u primeni antiaging procedura. Osim toga, dr Babović favorizuje prirodan izgled, a to je i moj prioritet zato što se odlično osećam u svojim godinama i ne želim da pobegnem od njih, već da ih nadgradim adekvatnom negom. Probala sam mezoterapiju, tretmane aparatom Forma, osveženje lica hijaluronskom kiselinom i kiseonikom.


Imam nežnu i tanku kožu koja zahteva negu i sve što je do sada primenjeno bilo je izuzetno korisno. Odmah su se videli rezultati bez crvenila ili nekih drugih neželjenih situacija. Koža je nahranjena i naprosto sija. Antiaging medicina je veoma razvijena i široko dostupna i upravo zato nije svejedno kome ćete prepustiti lice koje je vaš identitet. Prezadovoljna sam što sam napravila dobar izbor.


Antiaging tretmani su jako popularni i koriste ih žene širom sveta. Ako se rade na pravilan i prirodan način, kao što je to slučaj u ordinaciji Dr Babović, onda su i rezultati više nego odlični, te je svaka žena zadovoljna i negovana, a samim tim i zdrava.

JAVITE NAM SE
ADRESA

Krunska 80, sprat II, stan 5

Beograd, Srbija

KONTAKT

+381 11 30-88-992

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak:

10:00 - 18:00

Subotom:

09:00 - 15:00 

+381 65 83-02-490

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 by Dr Babović

Dr Babović - logo