Biorevitalizacija lica tretman regeneracija


Biorevitalizacija lica dubinska hidratacijaBiorevitalizacija lica tretman regeneracija dubinska hidratacija

Biorevitalizacija lica tretman regeneracija dubinska hidratacija

Dubinska hidratacija koja traje!

Ukoliko vam je koža dehidrirana, suva, pojavljuju vam se prve bore i izgledate umorno onda je tretman BIOREVITALIZACIJE PRAVI IZBOR ZA VAS!

PRVA LINIJA ODBRANE U BORBI PROTIV STARENJA!Šta je tretman biorevitalizacije?


Pod tretmanom biorevitalizacije podrazumevamo dubinsku ishranu kože. Pažljivim odabirom materijala kojim se radi u našoj ordinaciji zadovoljićemo sve potrebe vaše kože.

Nakon pregleda lekara i utvdjivanja kvaliteta i stanja kože, donosi se odluka koji je preparat pogodan za vas. Takodje posebna pažnja se usmerava ka specifičnim regijama kojima je potrebna dodatna nega pa se po tome uključuje određena vrsta koktela.

Dakle, ovom injektivnom procedurom u kožu unosimo različite supstance. Najčešće su ovi preparati bazirani na neumreženoj hijaluronskoj kiselini koja ima veliki potencijal da privuče molekule vode i da hidrira kožu. Takodje, unose se preparati na bazi kolagena i aminokiselina, kao i oni koji sadrže DMAE koji poboljšava tonus kože.Kako izgleda tretman biorevitalizacija?


Nakon adekvatne pripreme kože i čišćenja lica nanosi se lokalni anestetik u vidu kreme nakon čega ova procedura postaje skoro bezbolna. Specijalne koktele u vašu kožu unosi sertifikovani lekar prethodno obučen i upućen u sve protokole koje podrazumevaju različiti materijali. Bezbolna je procedura i iz razloga što sto smo vam omogučili specijane nano iglice sa kojima je smanjena mogućnost kako bola tako i hematoma.


Kada je idealno uraditi tretman?

Naši lekari savetuju da je podjednako važno pripremiti kožu kako za velike vrućine tako i za suv zimski vazduh i vetar. Tako da su proleće i jesen dva godišnja doba idealna za osvežavanje i ishranu kože. Za pun efekat potrebno je uraditi 3 do 4 vezana tretmana na tri nedelje. Zablistajte i osećajte luksuz koji ste priuštili svojoj koži.Ko ne sme da radi tretman biorevitalizacije?

Pacijenti koji nisu kandidati za biorevitalizaciju i za koje je ova procedura kontraindikovana:

- akutne virusene ili bilo koje druge infecije praćene temperaturom,
- upalni procesi na koži, kao i infekcija kože,
- alergijske reakcije na neku od supstanci iz koktela,
- autoimunske bolesti u aktivnoj fazi
- herpes simplex, herpes Zoster (aktivnoj fazi)
- neka onkološka oboljenja
- neke autoimunske bolesti vezivnog tkiva
- trudnice i doilje (nema naučnih dokaza)

Nakon tretmana nemojte ići u solarijum, saune i na bazen. Nemojte trenirati i nemojte se sminkati 24h.
Za sve dodatne informacije kao i specifičnosti vaše kože budite slobodni da porazgovarate sa našim stručnim timom lekara na konsultativnim pregledima.

LEPOTA JE NAŠA PROFESIJA!
tim dr Babović

 

 

 

 

 

 

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim tretmanima, akcijama koje je Dr Babović tim pripremio za Vas. Prijavite se na naš newsletter.