Presoterapija tela tretman terapijaAparaturna limfna drenaža tretman terapija


Presoterapija tela

Presoterapija je aparaturna limfna drenaža (tretman). Limfna drenaža predstavlja usmeravanje limfne tečnosti, ka limfnim čvorovima. Ovom procedurom postižemo oslobađanje tkiva viška zadržane vode, produkata metabolizma, kao i toksina koje smo uneli u organizam iz okruženja.

Presoterapija tela je aparaturna limfna drenaža tretman terapija

Priprema za tretman presoterapije

Ne postoji posebna priprema kojom bi se klijent opterećivao. Komotno možete nakon svog radnog vremena ili tokom pauze pristupiti tretmanu presoterapije.

Izvođenje presoterapije

U našem centru presoterapija se izvodi BTL uređajem za limfnu drenažu. Limfna masaža sa BTL uređajem će vam dati potpuno bezbolan, neinvazivan tretman izbacivanja suvišne limfe uz efektivnu stimulaciju kako limfne mreže, tako i venskog krvotoka.


Naša preporuka za presoterapiju:


PAKET OD 10 VEZANIH TRETMANA

TRETMAN LICA + PRESOTERAPIJA TELA

ANTICELULIT PROGRAM – paket od 10 limfnih drenaža u kombinaciji sa revolucionarnim aparatom na bazi vakuma i radiotalasa koji razbijaju masti tzv. BODYFX.

LIPOLIZA PAKET: limfna drenaža ima veliku ulogu u detoksikaciji organizma kao i u pokretanju drenaže istopljenih masnih kiselina nakon terapije lipoliticima. Pomaže smanjenju obima i bržem gubljenju kilograma.

PRESOTERAPIJA kao samostalna procedura uvek će učiniti da osećate lakoću u svom telu i nogama. Nakon dugog radnog dana koji provodite pretežno bilo u stojećem ili sedećem stavu ovaj vid terapije će umanjiti bolove i smanjiti otečenost nogu.

Osećajte se lepo u svojoj koži.

Lagani koraci i vitko telo tokom cele godine.

Presoterapija tela je aparaturna limfna drenaža tretman terapija


Presoterapijom ostvarujete:

- Manji obimi ekstrmiteta i struka
- Naslage masnog tkiva u vidu celulita su manje
- Detoksikacija organizma
- Jačanje struktura kože
- Poboljšanje cirkulacije
- Lečenje limfedema

Učestalost tretmana

U seriji je shodno indikaciji obično 5 tretmana u nizu. U zavisnosti od problema kojeg se želimo rešitii, odnosno programa na kom aparat radi trajanje može biti imeđu 30 i 60 minuta.

Dr Babović

 

 

 

 

 

 

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim tretmanima, akcijama koje je Dr Babović tim pripremio za Vas. Prijavite se na naš newsletter.