Podmlađivanje lica, dekoltea, šaka


Zdrava, sjajna i osvežena koža


Podmlađivanje lica

Podmladiti se ili izgledati lepo u skladu sa svojim godinama postao je imperativ XXI veka. Svaka osoba bilo muškog ili ženskog pola voli da vidi sebe u ogledalu svežeg i zdravog izgleda, očuvane i negovane kože kao i lepog fizičkog izgleda. Deo unutrašnjeg zadovoljstva definitivno potiče delom i iz spoljašnjeg izgleda. Napredak moderne tehnologije je omogućio da lep izgled gotovo svako može da ima ukoliko želi. Veoma lako, jednostavno i u jednom danu možemo promeniti fizički izgled i ispraviti male nedostatke koje osoba na sebi ,,ne voli“.

Veoma je važno obratiti se lekaru sa iskustvom koji će proceniti koja procedura bi bila idealna za njega/nju za postizanje optimalnih rezultata i kako bi se ispunila sva očekivanja pacijenta a on izašao iz ordinacije nasmejanog lica.

Naša misija u podmlađivanju je da održimo mladalački izgled što duže vreme a da pritom ne narušavamo prirodne proporcije lica, da ne naglašavamo i ne voluminiziramo previše tkivo.

Za nadoknadu volumena najčešće koristimo HIJALURONSKE FILERE visokog kvaliteta i najprestižnije marke na našem tržištu. Naši doktori biraju najkvalitetnije filere za rad kako bi pacijenti imali dugotrajne i zadovoljavajuće rezultate. Trudimo se da našu tradiciju lepe i zdrave kože negujemo dugi niz godina.

Za postizanje lifting efekta odlučujemo se uglavnom za NITI koje posedujemo od više različitih proizvođača, različite gustine zubaca koji zatežu tkivo kao i različitih debljina koje pospešuju stimulaciju kolagena.

Za bore na čelu i oko očiju najčešće koristimo BOTOX koji relaksira mišiće i ostavlja za sobom ravnu, zaglađenu kožu bez bora. Takodje, botulinum toksin se u našoj ordinacija koristi i u slučaju rešavanja prekomernog znojenja aksila, dlanova i tabana odn. u terapiji hiperhidroze.

Prednost pravom anti ageing-u daju tretmani koji se rade na mesečnom nivou i koji služe da održe i produže efekat gore navedenih tretmana. U njih spadaju sledeći tretmani:

• PRP (platet rich plasma) koji predstavlja centrifugiranje krvi pacijenta i odvajanje plazme sa trombocitima i brojnim faktorima rasta koji imaju veliku regenerativnu moć.

Podmlađivanje lica - Tretmani biorevitalizacije gde se u derm ubaciju potentni preparati sa visokim koncentracijama hijaluronske kiseline, bogati vitaminima kao i aminokiselinama koji su prekursori za sintezu novog kolagena.

• Profhilo tretman kao nešto što izdvajamo da sa minimalnim brojem uboda dobijamo veoma lep i produženi efekat hidratacije lica, ali i remodelacije masnog tkiva koja zapravo krije tajnu ovog preparata.

• Imamo veliku ponudu laserskih tretmana koji će delovati na hiperpigmentacije, ožiljke od akni, vaskularne lezije kao i mnogobrojne probleme kože. Sve ovo će uticati na ujednačavanje tena i blistav izgled.

* Omiljeni tretman ordinacije je ,,ALL IN ONE”. Predstavlja našu tajnu za vaš lep izgled. Radi se o tretmanu koji naši pacijenti rade na 2 do 4 nedelje. Podrazumeva čišćenje lica, terapiju kiseonikom, mezoterapiju po tipu kože i još neke stvari koje ćemo Vam otkriti kada nas posetite!

Redovna i pravilna nega je uslov za dobar ten, svežinu i mladalački izgled.

Posetite nas u najlepšoj ulici u Beogradu i uživajte u svojoj uvek blistvoj, čistoj, zdravoj, podmadjenoj i negovanoj koži.

Lepota je naša profesija, uverite se u to i Vi!


Podmlađivanje šaka

Negovane šake odraz su prefinjenosti svake žene, zato je pravilna i redovna nega izrazito važna.

Šake su izložene faktorima koji dovode do isušivanja kože (sapuni, hemikalije...) i štetnim dejstvima UV zraka koji će ubrzati proces starenja.

Vremenom koža je sve tanja, suvlja, grublja, pojavljuju se hiperpigmentacije, odnosno “staračke pege”. Vene postaju sve izraženije, dolazi do gubitka masnog tkiva što će šake učiniti starijim i koščatim.

Da bi make izgledale lepo i negovano potrebno je vratiti izgubljene potkožne masti, eliminisati hiperpigmentacije i ishraniti i poboljšati samu kožu.

Podmlađivanje lica dekoltea šaka. Zdrava, sjajna i osvežena koža

Podmlađivanje lica dekoltea šaka

Zdrava, sjajna i osvežena koža


Rešenja:

- PRP
- Radiotalasna hirurgija
- Hijaluronski fileri

Podmlađivanje lica

podmlađivanje lica pre i posle


podmlađivanje lica pre i posle tretman

podmlađivanje lica pre i posle metoda


podmlađivanje šaka

podmlađivanje ruku

 

 

 

 

 

 

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim tretmanima, akcijama koje je Dr Babović tim pripremio za Vas. Prijavite se na naš newsletter.