Uklanjanje kapilara kože terapija


Uklanjanje kapilara se vrši nakon pregleda


Kako nastaju problemi sa kapilarima?

Problemi sa kapilarima se javljaju skoro jednako i kod muškaraca i kod žena. Nekada je u pitanju lice, ali često i noge. Sama etiologija može biti različita. Postoji genetska predispozicija, ali češće nastaju zbog disbalansa hormona, usled upotrebe oralnih kontraceptiva. Sam stil života može biti značajan okidač- konzumiranje cigareta, alkohola, preterana, agresivna, fizička aktivnost. Ređe se dešava da neka bolest stoji kao primarni uzrok.

Uklanjanje kapilara se vrši nakon pregleda stanja kože terapija

Procedura uklanjanja kapilara

Nakon detaljnog pregleda i utvrđivanja stanja kože, izgleda kapilara, njihovog prečnika, bira se metoda kojom ćemo ukloniti kapilare. To može biti terapija radiotalasnom koagulacijom, laserom ili pak sklerozacijom, koja se primenjuje za kapilare na nogama.

Uklanjanje kapilara se vrši nakon pregleda stanja kože terapija


Koliko je tretmana poželjno da bi se kapilari uklonili?

Na osnovu izgleda vaših kapilara, lokacije i etiologije lekar će proceniti koji od ovih tretmana je idealan za Vas kao i kojim pristupom ćete dobiti najbolji i najbrži rezultat.

Ukoliko imate problem sa kapilarima na licu LUMECCA IPL je idealno rešenje za Vas!

Lumecca laser je najmoderniji IPL laser napravljen za rešavanje proširenih kapilara na licu vratu i dekolteu. Takođe veoma veliku ulogu igra kada je u pitanju crvenilo nosa i obraza kao i kod različitih stepena kuperoze i rozacee.

Za samo dva do tri tretmana rešite se ovih nepravilnosti na svom licu koji utiču na vaš ten, i koji daju licu stariji izgled.

Već nakon prvog tretmana videćete redukciju postojećih kapilara i crvenila!

Lumecca laser, ima i do tri puta veću jačinu od drugih lasera, koristi svetlosni zrak određene talasne dužine koji pogađa crvenu i braon boju, te dovodi do destrukcije kapilara i pigmenta na koži . ostavlja za sobom mladu i lepu kožu ujednačenog tena.


Kako izgleda tretman?

Nakon dermatološkog pregleda, utvrđivanja tipa kože kao i problema zbog koga se sprovodi laserska terapija određuje se jačina impulsa koja će dati najbolji mogući rezultat. Zatim se nanosi kontaktni gel, stavljaju se zaštitne naočare i prati se reakcija na koži. Pacijent može očekivati blago crvenilo, osećaj toplote i peckanja. Tretman nije bolan.

Vreme oporavka je minimalno, svega par sati nakon do maksimalnih 24h. Crvenilo, peckanje i osećaj toplote nestaju u narednim satima posle tretmana.

Neophodno je koristiti SPF 50+ i do mesec dana nakon tretmana. Šminka se može naneti nakon par sati. Neophodno je izbegavati Vitamin C , preparate sa retinolom i voćnim kiselinama, direktno sunčanje i samopotamnjivanje.

PROCEDURU SPROVODI SERTIFIKOVANI LEKAR ZA IPL LUMECCA LASER!

 

 

 

 

 

 

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim tretmanima, akcijama koje je Dr Babović tim pripremio za Vas. Prijavite se na naš newsletter.