Profhilo tretman - dubinska hidratacija kože


Ukoliko želite da svom licu pružite jedan od najluksuznijih i najkvalitetnijih preparata na našem tržištu nastavite sa čitanjem i informišite se o ovom preparatu.

Profhilo je najefikasniji tretman za poboljšanje kvaliteta kože. Zbog svog specivičnog sastava utiče kako na biorevitalizaciju tako I na bioremodelaciju tkiva. Poboljšava tonus kože, hidriranost I elastičnost ali daje I lifting efekat što ga pozicionira na sam vrh liste antiageing procedura. Profhilo tretman - dubinska hidratacija kože.


profhilo tretman

profhilo terapija

Luksuz u jednom špricu

Profhilo je proizvod koji sadrži 64mg/2ml hijaluronske kiseline što ga svrstava u proizvod sa najgušćom koncentacijom ovog molekula. Hijaluronska kiselina je nadaleko poznata po svojim karakteristikama i primeni u anti ageing procedurama, sastavu krema i svim preparatima za negu kože. U ovom proizvodu ona se nalazi u dve razlicite molekulske mase što takodje ovaj proizvod čini posebnim a rezultate zadivljujućim. Ključna stvar Profhilo tretmana je da on pored sjaja i blistavosti koje daje koži utiče i na sintezu kolagena i elastina, a posebnost se ogleda u njegovoj sposobnosti da stimuliče adipocite odn masne ćelije potkože. Zbog tih karakteristika koža dobija na jačini, poboljšava joj se tonus, gipkost i elasticitet. Bore su vidno smanjene a jedrina kože otklanja umor sa vašeg lica.

Kako se izvodi ovaj tretman?

Specijalnom BAP tehnikom u 5 injektivnih tačaka ubacujemo proizvod u dermis. Zbog njegove sposobnosti da difunduje ostavljamo ga bolusno odn. tačku po tačku gde on sam nalazi put kroz kožu kojoj će nakon raspodele preparata izazvati stimulaciju kolagena i elastina, a adipocitima pružiti nov volumen i postići bolji tonus kože.

Regije:
- Lice
- Vrat

Rezultati su iz dana u dan sve bolji, počinje sinteza kolagena i elastina kao i stimulacija potkožnog masnog tkiva. Radi se dva vezana tretmana na mesec dana, zatim jedan dopunski u periodu od 4-6 meseci nakon drugog tretmana za prolongirane rezultate.

Kako treba da se ponašate nakon Profhilo tretmana?


S obzirom da se injektuje u 5 različitih tačaka sa veoma tankim iglama procedura je gotovo bezbolna. Period oporavka je veoma kratak tako da se isti dan možete vratiti svojim obavezama. Regije na kojima se injektuje preparat su pažljivo birane tako da je mogućnost hematoma minimalna. Kao i za sve injektivne procedure naša preporuka je da se u naredna 24h izbegne sminkanje, jaka fizička aktivnost, bazen i sauna.

Ukoliko želite da zakažete ovu proceduru kontaktirajte nas i zakažite vaš termin: br Tel: 0658302490


Profhilo Tretman Poboljšava Tonus

 

 

 

 

 

 

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim tretmanima, akcijama koje je Dr Babović tim pripremio za Vas. Prijavite se na naš newsletter.