Body FX aparat za konturisanje tela


Body FX aparat za eliminisanje celulita


Šta je BODYFX?

BodyFX je nov aparat, treće generacije za konturisanje tela i eliminisanje celulita. Neinvazivna metoda za uklanjanje tvrdokornih masnih naslaga, dugotrajnih depozita celulita.

Ovaj tretman će dovesti do apoptoze – trajne eliminacije masnih ćelija u problematičnoj zoni.

BodyFX je savršen način da se oslobodite opuštene kože na stomaku (“mummy tummy”), kao i da uklonite masne naslage sa istog (“muffin top”), da uklonite “love handles”, masne naslage sa bokova i drugih delova tela radi potpunog reoblikovanja.

Kako funkcioniše BODYFX?

Trostruko dejstvo se sastoji od bipolarne, rediofrekventivne, dubinske toplote, vakumske masaže za pročišćenje i jednog HV-pulsa sa visokom amplitudom. Ovaj paket dejstava stimuliše prirodnu razmenu materija u malim, masnim ćelijama i razlaže selektivno jako uvećane masne ćelije. Masne ćelije, a tako i samo tkivo nestaje, ovaj proces se nastavlja i 3 meseca nakon završetka poslednjeg tretmana.

Da li je tretman bolan?

Većina korisnika BodyFX kaže da je tretman bezbolan i da se jedino može osetiti blago zagrevanje kože i njeno nežno pulsiranje kao posledica delovanja vakuma i radio-frekventnih talasa pri otklanjanju neželjenih masnih naslaga.

Koliko je tretmana potrebno?

Preporučuje se osam tretmana, po jedan tretman nedeljno. Postepena poboljšanja mogu se videti već nakon prvih nekoliko tretmana – a ono što se primeti posle prvog tretman je glatka i nežna površina kože.


Body FX aparat za konturisanje tela i eliminisanje celulita

Body FX Tretman


Koliko dugo traje rezultat?

Zahvaljujući elektroporaciji, BodyFX daje dugoročne rezultate, koje ni jedan drugi aparat ne pruža. Preporučuje se ponavljanje serije za tek 2 do 3 godine.

Da li je potreban poseban režim života i nege posle tretmana?

Apsolutno nema nikakvih problema da se narušava normalan život posle tretmana, tako da se on može uraditi i tokom pauze za ručak. Pacijenti će primetiti crvenilo i osetiti toplotu na tretiranom području, što će se smiriti posle nekoliko sati tako da ni u kom slučaju ne utiče na obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Body FX Eliminacija Celulita

 

 

 

 

 

 

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim tretmanima, akcijama koje je Dr Babović tim pripremio za Vas. Prijavite se na naš newsletter.