Dr Babović Anti-aging Centar Dermatološka Ordinacija O Nama
Dr Danijela Babović, spec.dermatovenerologije


Dr Danijela Babović, osnivač Specijalističke dermatovenerološke ordinacije koja se nalazi u srcu Vračara, u jednoj od najstarijih ulica u Beogadu.

Doktorka poseduje bogato znanje unutar svoje specijalizacije što pokazuju njeni brojni radovi, saradnje i pacijenti koji se godinama leče upravo u ovoj ordinaciji, održavajući kožu zdravom, lepom i negovanom.

Nakon završenog medicinskog fakulteta, specijalistički staž i prve godine nakon specijalizacije provela je na Vojnomedicinskoj akademiji. Sa svojim velikim kliničkim znanjem započinje privatnu praksu i u njoj ostaje do danas gde vam nudi lečenje kožnih i polnih bolesti kao i brojne tretmane, anti-aging procedure i nove metode estetske dermatologije. Kako doktorka kaže:

Ceo naš tim godinama ulaže u znanje, pratimo svetske trendove, posećujemo kongrese kako lokalne tako i madjunarodne u težnji da uvek održimo nivo znanja koji prati čitav svet. Našim pacijentima uvek donosimo najnovije tehnologije, protokole i metode rada, tako da su oni sigurni da će u našoj ordinaciji imati posvećen i individualan pristup.

Doktorka Danijela svojom smirenošću, ljubaznošću i sa velikim razumevanjem pristupa svakom pacijentu individualno, trudeći se da primeni najbolju tehnologiju i da napravi najbolji plan u lečenju svakog problema.

DrBabović Antiaging Centar Dermatološka Ordinacija O Nama
Dr Tijana Ilić


Doktorka sa višegodišnjim iskustvom u porodičnoj medicini. Rad u hitnoj pomoći i staž u Urgentnom centru takođe su deo njene karijere. Estetikom se bavi par godina unazad, kada odlučuje da svoje znanje zaokruži upisivanjem specijalizacije iz Plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Doktorka Tijana je prijatna, strpljiva i uvek spremna da svakom pacijentu objasni o svim procedurama koje se sprovode u našoj ordinaciji.

Njena ljubav su mezoniti, oblikovanje i konturisanje lica. Individualni pristup, crtanje i postavljanje kako niti tako i hijaluron na lifting tačke pravi pravu magiju u postizanju nehirurškog liftinga lica.

Doktorka Tijana posećuje radionice i kongrese na kojima se dodatno usavršava i svojim pacijentima donosi najbolje materijale. Sa znanjem koje donosi sa klinike i brojnih usavršavanja garantuje za bezbednost i zdravlje pacijenta.
Dr Nina Mićić

Doktorka koja je odmah nakon završenog Medicinskog fakulteta u Beogradu upisala specijalizaciju iz Plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Svoje znanje usavršava na brojnim kongresima kako našim tako i međunarodnim. U našoj ordinaciji doktorka Nina, pažljivo pristupa svakom pacijentu i uživa u estetskim procedurama, botoksu, hijaluronu kao i PRP tretmanima.

Doktorka Nina je provela mesec dana u Turskoj u Istanbulu, usavršavajući najnovije tehnike i metode za transplantaciju kose. U Srbiji uveliko radi transplantaciju kose, obrva i brade za šta ima svetski priznat sertifikat i međunarodnu dozvolu za rad. Takođe se bavi problematikom opadanja kose i regenerativnim metodama koje utiču na poboljšanje rasta i strukture dlake.


Dr Babović - Anti Aging Diagnostic Centar

Dr Tijana Ilić

Dr Mina Mićić specijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije

VIDEO SNIMCI


LASERSKA EPILACIJA

Diolaze laserska epilacija najsavremenijim medicinskim laserom, poslednje generacije.

Pročitajte višeLASERSKI TRETMAN PROTIV HRKANJA

Najsavremenijim laserskim tretmanom rešite se problema hrkanja koji je čest kod muškaraca ali i kod žena.

Pročitajte višeREDOVAN PREGLED

Pravilnom negom i određenim procedurama i tretmanima možemo mnogo poboljšati izgled kože. Pitanje lepote je ustvari pitanje zdravlja.

Pročitajte više


TEKSTOVI U MEDIJIMA


ANA BEKUTA I ELIKSIR MLADOSTI

Ana Bekuta je žena koja sa svojih pedeset osam godina blista. Saznajte kako joj to polazi za rukom!

Pročitajte više

Dr Babović - Anti Aging Diagnostic CentarDr Babović - Anti Aging Diagnostic Centar

LASERSKA EPILACIJA

Moju ćerku su svi u školi ponižavali zato što je maljava. Onda sam odlučila da joj pomognem i promenim život

Pročitajte višeLASERSKI PILING

Želite li da saznate kako se neguju svetske zvezde? Kako imaju tako savršen ten i teksturu kože i bez šminke?

Pročitajte više

Dr Babović - Anti Aging Diagnostic CentarDr Babović - Anti Aging Diagnostic Centar

LASERSKI TRETMAN PROTIV HRKANJA

Još jedna besana noć je pred Vama? Ili se stidite da zaspite pored drage osobe? Volite nekog pored koga spavate, ali tražite način da imate miran i neisprekidan san.

Pročitajte višeTRETMAN FORMA

Svetske zvezde su OVIM TRETMANOM uspele da održe svoj mladalački izgled, a sada se ON POJAVIO I U SRBIJI!

Pročitajte više

Dr Babović - Anti Aging Diagnostic CentarDr Babović - Anti Aging Diagnostic Centar

ATEROMI

Čitaoci pitaju: Šta je aterom, kako nastaje i kako se leči, odgovara dr Nina Mićić

Pročitajte više

 

 

 

 

 

 

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim tretmanima, akcijama koje je Dr Babović tim pripremio za Vas. Prijavite se na naš newsletter.