Luksuzni tretmani licaVip tretmani lica luksuzni

Luksuzni tretmani lica - Vračar Beograd

Luksuzni tretmani lica


LUX TRETMANI

Doživite i osetite moć LUX tretmana lica u prijatnom ambijentu ordinacije „Dr Babović“.
Vaša koža zaslužuje najbolje, a naše profesionalno osoblje će se postarati da vam to obezbedi. Kraljevski tretman započinjemo masažom lica, vrata i dekoltea, maksimalno opuštamo i relaksiramo pacijenta i tako ga spremamo za odabrani tretman. U toku pripreme lekar će odrediti koji od LUX tretmana je trenutno najpogodniji za vašu kožu.
LUX tretmani imaju efekat hidratacije, antiage-a, koži daju blistavost i sjaj. Nakon tretmana koža deluje sveže i ishranjeno.
Idealni su da se rade neposredno pred neki vama bitan događaj zbog svog efekta,a ukoliko aplikujete šminku ona će izgledati lepše i prirodnije.


U ponudi luksuznih tretmana lica su:

LUX Shin Tai tretman- lifting i antiaging tretman
Shin Tai tretman predstavlja spoj istočne i zapadne kulture u jedinstvenu sinergiju različitih tehnika masaže koja se radi preparatima od čiste svile i poludragog kamenja prevedenih u prah, čiju je snagu Jean D´Arcel iskoristio za savršenu formulu kozmetike kojom stimulišu cirkulaciju i ubrzanje regeneracije tkiva. U toku tremana radi se i meka mikrodermoabrazija kombinacijom aparata i preparata iz Shin Tai linije, kojom se postiže svetliji i blistaviji ten.
Tretman je potpuno prirodan i ugodan, a njegov antiaging efekat je vrlo brzo vidljiv zbog visokog procenta aminokiselina i sposobnosti sirove svile na dubinsku hidrataciju.


LUX Afrodita tretman- lifting i antiaging tretman

Afrodita tretman inspirisan je grčkom boginjom lepote koji vašoj koži vraća blistavost i svežinu. Preparati koji se koriste u ovom tretmanu pripadaju Multibalance liniji Jean D´Arcel kozmetike i zasnovani su na biljnim ekstraktima sa hormonskim delovanjem – fitohormonima. Fitohormoni poseduju visoku biološku aktivnost estrogenog i androgenog karaktera i komuniciraju sa ćelijama kože isto kao što to čine hormoni.
Ovim tretmanom postiže se vidljiv lifting efekat, bolja vlažnost kože, pospešuje se proizvodnja kolagenih i elastičnih vlakana, struktura kože postaje čvršća.


LUX Caviar tretman- luksuzni lifting i antiaging tretman

Caviar tretman predstavlja tretman na bazi kavijara, minerala iz mora i elemenata u tragovima. Inovativne komponente prikupljenje direktno iz mora štite kožu, bore se protiv znakova starenja ujedno jačajući sve strukture kože. U sklopu samog tretmana je i masaža dragim kamenjem koja pruža luksuzno wellnes iskustvo kako za žene tako i za muškarce.
Bogata formula Caviar tretmana Jean D´Arcel linije omogućava hidriranje, lifting efekat zrele kože,ona je osvežena i zategnutija.


LUX Tretman morskim algama

Luksuzni antiaging tretman morskim algama za dubinsku hidrataciju i vidan lifting kože.
Tretman se izvodi posebnom tehnikom bandažiranja zahvaljujući čemu aktivni sastojci prodiru dublje u kožu. Svežina i lifting efekat su uočljivi odmah nakon tretmana kao i znatno ublažene površne fine bore.
Nakon tretmana iz dana u dan koža je svežija, blistavija i jedrija i osetno poboljšanog tonusa.


LUX Tretman zlatom

Luksuzni antiaging tretman oplemenjen česticama zlata koji veoma efikasan u sprečavanju starenja kože. Tretman se izvodi stepen po stepen i tačno određenim redosledom.
Koža nakon tretmana dobija divnu mekoću poput svile, a dan za danom njena elastičnost i mekoća su osetno bolji.
Tretmanom postižemo efekat divno negovane, baršunaste i blistave kože.

Luksuzni tretmani lica - Vračar Beograd

Luksuzni tretmani lica Vip

 

 

 

 

 

 

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim tretmanima, akcijama koje je Dr Babović tim pripremio za Vas. Prijavite se na naš newsletter.