Podočnjaci tretman terapija


Podočnjaci predstavljaju veliki estetski problem


Naglašeni i upadljivi podočnjaci su često sinonim za umoran i iscrpljen izgled. Uglavnom predstavljaju estetski problem koji kada se koriguje daje licu osvežen I odmoran izgled.

Naši pacijenti vole da kažu da nakon korekcije izgledju uvek odmorno i naspavano.

Neki od uzroka nastanka podočnjaka su:

genetika, loše životne navike, malo sna, nepravilna ishrana, pušenje,neka metabolička stanja, stres kao i mnogi drugi.

Podočnjaci predstavljaju čest estetski problem, kako kod muškaraca tako i kod žena. Vreme u kojem živimo diktira pravilo da oba pola trebaju izgledati, lepo i negovano te nam nije retka situacija da se I muška populacija odlučuje za ovaj vid korekcije.

Svi žele da nakon napornog posla I neprospavanih noći, stresnih situacija ili čak naglih variranja u kilogramima svoje lice održavaju tako da se na njemu ne vide unutrašnji problemi i životni izazovi. Zato je korekcija srednje trećine lica u koju uključujemo I podočnjake jedna od najtraženijih procedura koja kao krajnji ishod daje odmoran, podmlađen i negovan izgled lica.

Podočnjaci nastaju nizom degenerativnih problema tokom starenja. Najčešće se odlikuju tamnocrnom obojenošću, natečenošću. Ako nisu genetski uslovljeni, podočnjaci nastaju slabom cirkulacijom, usporenim metabolizmom i građom same kože.

Usled starenja zbog gubitka masnog tkiva i spuštanja lica povećava se razmak između donjeg kapka i obraza te nastaje udubljenje kože što stvara podočnjak. Takođe, sa starenjem dolazi do povlačenja kostiju I dubokih masnih jastučića koji licu daju potporu i održavaju zdravim ligament koji zapravo ,,drži” podočnjake.

- Vrećice ispod očiju nastaju zbog slabljenja vezivnog tkiva ispod donjeg kapka što stvara višak kože i doprinosi prodiranju masnog tkiva u „vrećice.“

- Lažni podočnjaci nastaju kao posledica spuštanja lica pri čemu se koža stanjuje i jače ističu tetive mišića koje daju ljubičastu prebojenost kože.

Takođe, važno je znati da problem sa podočnjacima ne mora uvek biti samo estetske prirode. Nekada otečeni i tamni podočnjaci mogu ukazati na neka druga oboljnja. Veoma važna stvar je da nije svaki podočnjak ,,spreman” za estetsku korekciju u vidu injektiranja materijala. Nekad je jedino rešenje - hirurgija. Zbog toga naglašavamo da je veoma važno pregled obaviti kod iskusnog lekara koji će Vas posavetovati na koji načn možete rešiti svoj problem kao i da li je potrebno da uradite još neke dodatne analize kako bi bili sigurni u zdravlje svog tela. Podočnjaci tretman.

Verujete dugogodišnjem iskustvu!

Podočnjaci tretman predstavljaju veliki estetski problem terapija

Rešenja:
- Mezoterapijski kokteli koji dreniraju vodu iz ,,kesica”
- Mezoterapijski kokteli koji zatežu višak kože
- Forma tretman kao vid radiotalasnog zatezanja
- PRP, hemijski pilinzi I whiteinig tretmani za prosvetljivanje okoloočne regije
- Fractora tretman za stimulaciju kolagena I jačanje structure kože
- Hijaluronski fileri specijalizovani za ovu regiju

Lepota je naša profesija.

Proverite zašto je naša klinika jedna od vodećih u estetskoj medicini i anti-ageing-u.

Naš iskusni medicinski tim će se pobrinuti da se uvek osećate lepo, da ostanete zdravo i da budete zadovoljni sobom! Podočnjaci tretman.

Podočnjaci Tretman

Podočnjaci predstavljaju veliki estetski problem tretman terapija

Podočnjaci Terapija

 

 

 

 

 

 

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim tretmanima, akcijama koje je Dr Babović tim pripremio za Vas. Prijavite se na naš newsletter.