Usne tretman volumen oblikovanje


Usne oblikovanje veličina simetrija povećanje - tretman


Usne - Volumen

Usne – ostavite bez daha sve oko sebe sa svojim novim, prirodnim, senzualnim usnama!

Za žene usne predstavljaju najsenzualniji deo lica, zato većina želi savršeni izgled. Međutim, nismo svi rođeni sa perfektnim usnama. Neko je nezadovoljan veličinom, neko simetrijom ili punoćom. Različiti faktori (genetika, starenje...) odgovorni su za oblik usana.

Proces starenja naročito utiče na izgled usana jer dovodi do slabljenja vezivnih struktura u koži, gubitka masnog tkiva, praćeno dejstvom sile gravitacije što pospešuje pad uglova i istanjenje usana kao i pojavu sitnih bora oko usana.

Usne tretman volumen oblikovanje

Usne tretman volumen oblikovanje veličina simetrija povećanje

Usne tretman volumen oblikovanje veličina simetrijaTakođe, u starijem životnom dobu dolazi do povlačenja desni. Usne prate ovaj proces, uvlače se i smanjuje se vidljivost crvenog dela usana koji svaka žena voli da istakne uglavnom jakim karminom. Sada to više ne mora biti praćeno konturisanjem usana jakim olovkama, precrtavanjem oblika gde rezultat uglavnom bude prenaglašene i neprirodne usne.

Napredovanjem medicine, novih tehnologija, pojava potpuno prirodnih hijaluronskih kiselina koje su na određen način umrežene kako bi imitirale vaše prirodno tkivo, postižu se fenomenalni rezultati. Jedno je važno: proveren, registrovan materijal i edukovani lekar.

Usne tretman volumenPrimenom adekvatnog hijaluronskog filera lagane gustine omogućiće da vaše usne prihvate ovaj materijal kao svoj, prirodni, koji će se integrisati u vaše usne i koji će im omogućiti prirodnu mimiku.
Ova procedura se radi sa topikalnom anestezijom u vidu kreme koja se nanosi na same usne i uglavnom sa preparatima koji u sebi sadrže lidokain (anestetik) što omogućava da injektovanje filera bude maksimalno komforno i sa što manje bola.

Usne se mogu raditi sa više tehnika, različitim smerovima korišćenjem igle ili kanile u zavisnosti od želje pacijenta i onoga šta konkretno želi da istakne na usnama. Da li se radi samo o nadoknadi volumena ili isticanje konture, naglašavanje ,,M” linije na sredini gornje usne ili isticanje srcolikog oblika usna u dogovoru sa našim doktorima sve je moguće!

Usne oblikovanje veličina simetrijaPrepustite se timu stručnjaka koji redovno posećuju mnoge kongrese, kako naše tako i svetske, brojne edukacije kako bi za svoje pacijente omogućili najkvalitetnije materijale i najsavremenije tehnike injektovanja.

Uživaćete u našem prijatnom ambijentu i kroz 15ak minuta izaćićete iz ordinacije sa novim osmehom zadovoljstva.

Verujte da savršenstvo ipak postoji, jer je lepota naša profesija!
Tim dr Babović

Usne volumen veličina simetrija

 

 

 

 

 

 

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim tretmanima, akcijama koje je Dr Babović tim pripremio za Vas. Prijavite se na naš newsletter.