JEAN D'ARCEL

O kompaniji 

Jean d'Arcel

Kompanija je osnovana 1960. godine u Parizu od strane jednog od najboljih evropskih kozmetologa, Pavla Sergenta.

Danas ima sopstvenu proizvodnju u Nemačkoj sa sertifikovanim laboratorijama najvišeg standarda i kvaliteta. Više od 50 godina ima misiju da ženu učini još lepšom koristeći ekskluzivne i inovativne metode u službi lepote.

Do sada je otvoreno preko 18000 salona u 470 zemalja sveta.

Profesionalna kozmetika

Jean d’Arcel – kozmetika profesionalnog tima!

…zato što je lepota naše zanimanje.

Jean d’Arcel grupa je osnovana 1960. godine u Parizu od strane jednog od najboljih evropskih kozmetologa, Pavla Sergenta. Od 1969. godine Jean d’Arcel se nalazi u jugozapadnom regionu Nemačke, Baden Vutembergu.

Jean d’Arcel snabdeva vise od 18000 ovlašćenih banja, zdravstvenih klubova, salona lepote i hotela sa partnerima u preko 40 zemalja.

Jean d’Arcel je proširio istraživanja što se tiče biologije ljudske kože, pa je bio u mogućnosti da prevede tajne najfinijih aktivnih sastojaka u luksuzne visokoefikasne proizvode za negu kože.

U kombinaciji sa profesionalnim tretmanima, Jean d’Arcel nudi individualnu kućnu negu koja ispunjava potrebe najzahtevnijih stanja kože i osigurava zdrav i svež ten.

Imamo trenere koji drže specijalizovane obuke u sklopu salona nakon kojih kozmetičari stručno obučeni od naše strane mogu da otvaraju svoje salone i tako postaju saradnici.

Krediti banaka sa kojima sarađujemo predstavljaju pomoć pri kupovini aparata i preparata.

Imamo instruktore za salone saradnike – karika od ideje do realizacije salona saradnika, oni prate tržište i vode računa o marketingu i omogućavaju da se posao salona saradnika nesmetano razvija.

Za vas održavamo seminare i edukacije na kojima prezentujemo nove proizvode i usluge.

Arcel Med je nova generacija kozmetike koja predstavlja most između kozmetičke i medicinske nege kože te ozmetologiju sa intenzivnim efektima protiv starenja kao najmoderniji sistem nege. Stvorena je tako da odgovara svakom tipu kože, čak i iritiranoj i suvoj koži. Kao takva, ona je najbolje rešenje za poremećenu pigmentaciju. Proizvedena je i namenjena za pred i postoperativnu negu nakon estetskih, dermatoloskih i plastičnih zahvata. ArcelMed kao takav predstavlja negu izvedenu iz oblasti farmacije.

“Nema na svetu ružnih žena. Postoje samo žene koje ne znaju da bi sa malo truda mogle da budu savršene.” 

Christian Dior

JAVITE NAM SE
ADRESA

Krunska 80, sprat II, stan 5

Beograd, Srbija

KONTAKT

+381 11 30-88-992

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak:

10:00 - 18:00

Subotom:

09:00 - 15:00 

+381 65 83-02-490

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 by Dr Babović

Dr Babović - logo