Jean d'Arcel Profesionalna kozmetikaJean d'Arcel Dr Babović Srbija

Jean d'Arcel Profesionalna kozmetika Dr Babović Srbija
Jean d'Arcel
PROFESIONALNA KOZMETIKA

Jean d’Arcel – kozmetika profesionalnog tima! …zato što je lepota naše zanimanje.

KORFF SRBIJA

Korff je italijanska, prestižna kozmetika, čiji smo distributeri za Srbiju. Kozmetika se može naručiti ili direktno kupiti

O kompaniji - Jean d'Arcel Profesionalna kozmetika Dr Babović SrbijaKompanija je osnovana 1960. godine u Parizu od strane jednog od najboljih evropskih kozmetologa, Pavla Sergenta.

Danas ima sopstvenu proizvodnju u Nemačkoj sa sertifikovanim laboratorijama najvišeg standarda i kvaliteta. Više od 50 godina ima misiju da ženu učini još lepšom koristeći ekskluzivne i inovativne metode u službi lepote.

Do sada je otvoreno preko 18000 salona u 470 zemalja sveta.

Profesionalna kozmetika

Jean d’Arcel – kozmetika profesionalnog tima!

…zato što je lepota naše zanimanje.

Jean d’Arcel grupa je osnovana 1960. godine u Parizu od strane jednog od najboljih evropskih kozmetologa, Pavla Sergenta. Od 1969. godine Jean d’Arcel se nalazi u jugozapadnom regionu Nemačke, Baden Vutembergu.

Jean d’Arcel snabdeva vise od 18000 ovlašćenih banja, zdravstvenih klubova, salona lepote i hotela sa partnerima u preko 40 zemalja.

Jean d’Arcel je proširio istraživanja što se tiče biologije ljudske kože, pa je bio u mogućnosti da prevede tajne najfinijih aktivnih sastojaka u luksuzne visokoefikasne proizvode za negu kože.

U kombinaciji sa profesionalnim tretmanima, Jean d’Arcel nudi individualnu kućnu negu koja ispunjava potrebe najzahtevnijih stanja kože i osigurava zdrav i svež ten.

Imamo trenere koji drže specijalizovane obuke u sklopu salona nakon kojih kozmetičari stručno obučeni od naše strane mogu da otvaraju svoje salone i tako postaju saradnici.

Krediti banaka sa kojima sarađujemo predstavljaju pomoć pri kupovini aparata i preparata.

Imamo instruktore za salone saradnike – karika od ideje do realizacije salona saradnika, oni prate tržište i vode računa o marketingu i omogućavaju da se posao salona saradnika nesmetano razvija.

Za vas održavamo seminare i edukacije na kojima prezentujemo nove proizvode i usluge.

Arcel Med je nova generacija kozmetike koja predstavlja most između kozmetičke i medicinske nege kože te ozmetologiju sa intenzivnim efektima protiv starenja kao najmoderniji sistem nege. Stvorena je tako da odgovara svakom tipu kože, čak i iritiranoj i suvoj koži. Kao takva, ona je najbolje rešenje za poremećenu pigmentaciju. Proizvedena je i namenjena za pred i postoperativnu negu nakon estetskih, dermatoloskih i plastičnih zahvata. ArcelMed kao takav predstavlja negu izvedenu iz oblasti farmacije.Jean d'Arcel Profesionalna kozmetika Dr Babović Srbija

 

 

 

 

 

 

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim tretmanima, akcijama koje je Dr Babović tim pripremio za Vas. Prijavite se na naš newsletter.