Uklanjanje skidanje celulita masnih naslaga


Uklanjanje celulita zatezanje kože metoda


Problem koji predstavlja noćnu moru svake žene javlja se zbog nagomilavanja masnoća i toksina ispod kože.

Celulit nastaje kao posledica poremećaja mikocirkulacije potkožnog tkiva, vezivno tkivo slabi i stvaraju se deformiteti kože koji podsećaju na pomorandžinu koru.

Savremeni način života drastično je povećao broj žena koje imaju uporan celulit, čije uklanjanje zahteva ozbiljne i dugotrajne tretmane.

Faktori koji dovode do nastanka mogu biti genetski, nepravilna ishrana, konzumiranje alkohola, nedostatak fizičke aktivnosti, stres, pušenje, tesna odeća…

Najčešća mesta na kojima se celulit javlja: butine, listovi, sedalni region, stomak, donji deo leđa, nadlaktice…

Uklanjanje skidanje celulita masnih naslaga zatezanje kože


Skidanje Masnih Naslaga - Rešenja:

- Forma
- Mezoterapija
- BodyFX
- Manuelna masaža

Uklanjanje skidanje celulita masnih naslaga zatezanje kože

Uklanjanje skidanje celulita masnih naslaga zatezanje kože metoda

Uklanjanje skidanje celulita masnih naslaga zatezanje kože metoda


Anticelulit program

Predstavlja paket od 10 limfnih drenaža u kombinaciji sa revolucionarnim aparatom na bazi vakuma i radiotalasa koji razbijaju masti tzv. BODYFX. Ova kombinacija novih tehnologija učiniće da u najkraćem roku stignete do željene figure.
Mi pravimo INDIVIDUALNE tretmane. Nakon lekarskog pregleda gde se stiče uvid u stanje celulita kao i u njegov stepen dobijate specijalno formulisan protokol po vašim obimima i trenutno zatečenom stanju kože.

Mezoterapija tela - Često uključujemo lipolitike u naše pakete koji lokalno tope masti, uključujemo i posebne koktele za drenažu i zatezanje kože. Hijaluronidazom kod najtežih oblika celulita kidamo veze koje su već godinama formirane pa rezultati budu zadivljujući posle prvog tretmana.

Lipoliza paket + Presoterapija: limfna drenaža ima veliku ulogu u detoksikaciji organizma kao i u pokretanju drenaže istopljenih masnih kiselina nakon terapije lipoliticima. Pomaže smanjenju obima i bržem gubljenju kilograma.

Presoterapija kao samostalna procedura uvek će učiniti da osećate lakoću u svom telu i nogama. Nakon dugog radnog dana koji provodite pretežno bilo u stojećem ili sedećem stavu ovaj vid terapije će umanjiti bolove i smanjiti otečenost nogu.

Osećajte se lepo u svojoj koži.

Lagani koraci i vitko telo tokom cele godine.

Tim dr Babović - Uklanjanje celulita

 

 

 

 

 

 

Ukoliko želite da dobijate redovne informacije o novim tretmanima, akcijama koje je Dr Babović tim pripremio za Vas. Prijavite se na naš newsletter.