VITAMNISKA TERAPIJA

Vitaminska terapija

Da li ste čuli za Intravenoznu vitaminsku terapiju? U svetu već pozicionirana kao veliki hit. Svetske zvezde luduju za njom. Jedna Rihanna postavlja i fotografije sa tretmana na socijalnim mrežama. Vrlo jednostavna terapija koja se prima intravenozno, kod nas to zovu infuzija, da bi bilo jasnije.

Koncentrat čistih vitamina, minerala i hranljivih materija ulaze direktno u ćelije organizma i kožu a da ne prolaze kroz probavni sistem koji zadržava najveći procenat istih, ukoliko se sve uzima oralno, tj. pije kao suplement ili unosi kroz hranu.

Veliki je spisak svega onoga na šta ova terapija može da utiče. Kao Anti-aging centar, brinemo o lepoti ali kao lekari brinemo i o zdravlju. Koža se podmladjuje direktno sa svim propratnim pojavama u procesu starenja... od boje, strukture, opadanja tonusa. A organizam će vam biti zahvalan za sve dobrobiti koje dobija ovim koktelima. Osećaćete se podmlađeno i zdravo a to je neprocenjivo. Sa zadovoljstvom radimo ove tretmane jer kao stručnjaci znamo šta znače za organizam i koliko su zdravi.

“Nema na svetu ružnih žena. Postoje samo žene koje ne znaju da bi sa malo truda mogle da budu savršene.” 

Christian Dior

JAVITE NAM SE
ADRESA

Krunska 80, sprat II, stan 5

Beograd, Srbija

KONTAKT

+381 11 30-88-992

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak:

10:00 - 18:00

Subotom:

09:00 - 15:00 

+381 65 83-02-490

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 by Dr Babović

Dr Babović - logo